Předání ocenění autorům vítězných fotografií - srpen 2021

Kolegyně a kolegové fotografové,
v návaznosti  na naše předcházející informace chci znovu poděkovat za  váš přístup k letošnímu ročníku Národní soutěže amatérské fotografie. Jsem rád, že více než 900 Vás se spolu s námi virtuálně zúčastnilo zahájení výstavy 41. ročníku Národní výstavy 8. 5. 2021. Mnozí z Vás si výstavu prohlédli i osobně za těch 14 dnů, kdy byla jednotlivcům přístupná v Muzeu a na Vás ostatní čeká od července na chodbách Kulturního střediska „Fabrika“.
 

Teď je tedy před námi další etapa letošní soutěže. Předání ocenění autorům vítězných fotografií. To se uskuteční, jak jsem již dříve uvedl, v sobotu 28. srpna v Kulturním středisku „Fabrika“ ve Svitavách jako obvykle od 10. 30 hodin.
 

Protože z důvodů spojených s pandemií jsme nemohli v loňském roce vzpomenout na výročí 50 let trvání Národní soutěže, uděláme to letos při vyhodnocení 41. ročníku.
Program proto bude tento:
28. 8. 2021 – „Fabrika“ Svitavy
- zahájení a kulturní vložka
- vzpomínka na uplynulých 51 let trvání soutěže
- ocenění zasloužilých účastníků
- vyhodnocení 41. ročníku a předání ocenění
- komentovaná prohlídka výstavy
- přesun do zahrady Muzea a galerie Svitavy, kde bude připraveno občerstvení a hlavně zahájena výstava dokumentující uplynulých 40 ročníků spojená s předáním stejnojmenné publikace přítomným účastníkům. Po zahájení výstavy bude následovat další program.

 

Předpokládáme, že i v srpnu budeme muset dodržovat některá omezení, proto tomu odpovídá i hodně nahuštěný program. Přesto, protože máme možnost pro případné zájemce zajistit noclehy z pátku na sobotu, je možné, že v případě zájmu můžeme v pátek 27. 8 večer uspořádat neformální setkání účastníků, kde bychom zavzpomínali na uplynulou dobu. Ty, kteří by se tohoto setkání rádi zúčastnili, prosím, aby na mail sedlacek@nipos-mk.cz potvrdili do 20. července svůj zájem. Podle počtu zájemců pak budeme informovat, zda se setkání uskuteční.
Těším se, že se opět po delší době osobně setkáme.
 
Příjemné letní dny s přáním dobrého světla přeje
za pořadatele

Milan Sedláček
NIPOS-ARTAMA
sedlacek@nipos-mk.cz

 

Národní soutěž fotografie

Kontaktní adresy:

NIPOS-ARTAMA, Milan Sedláček, tel.: 736 704 228, sedlacek@nipos.cz,
www.nipos.cz

www.fotonarodni.cz

Svaz českých fotografů, scf@scf.cz, www.scf.cz


Vlastivědné muzeum v Olomouci
Mgr. Denisa Šinkovská Mikolášková
sinkovska@vmo.cz
správce webu - milan.baca@ seznam.cz)
Vytvořeno službou Webnode